Werken bij

Met een team van 15 ontwikkelaars en adviseurs brengen we erfgoed vooruit. COUP organiseert het proces, zorgt dat de juiste expertises aangehaakt zijn en zelf zijn we experts in financiële haalbaarheid. Met passie, creativiteit en overtuiging werken we voor diverse marktpartijen en helpen we publieke opdrachtgevers. Waar het project dat nodig heeft tonen we eigenaarschap en doen we het zelf! Wil jij graag werken aan unieke vastgoedprojecten? Ben je op zoek naar projecten waarbij kwaliteit altijd leidend is? Wil je actief meebouwen aan de biografie van Nederlands mooiste gebouwen? Laat dan van je horen.

Open solliciteren? 

Urban Producer

Heb jij een passie voor erfgoed en wil je onderdeel worden van ons team? Dat kan! We gaan graag samen aan de slag, werken aan mooie projecten, organiseren social events en we ontwikkelen samen als bedrijf en individu! Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op!

In-house entrepeneur

Ben jij zelfstandig ondernemer? Dan werken wij graag met jou samen! Binnen COUP Collective richten we ons op de samenwerking tussen COUP en zelfstandig ondernemers. Wij snappen als geen ander dat je gehecht bent aan vrijheid en zelfstandigheid. Tegelijkertijd brengt samenwerking kansen, inspiratie en verbinding.