De Nieuwe Vide
Expertise
Advies
Locatie
Haarlem
Type opdrachtgever
Gemeente
Jaar
2022

De Nieuwe Vide

In opdracht van de gemeente Haarlem helpt COUP kunstenaarscollectief Nieuwe Vide om samen met ontwikkelaar Lingotto te werken aan een duurzame huisvesting van Nieuwe Vide in het Administratiekantoor op het terrein van de Haarlemmer Stroom en het vastleggen hiervan in een huurovereenkomst.

Nieuwe Vide toe aan update

Nieuwe Vide is al geruime tijd huurder van het Administratiekantoor. Echter, het gebouw is sterk verouderd en toe aan een flinke update.

Om de benodigde werkzaamheden en aanpassingen aan het gebouw inzichtelijk te maken en af te stemmen op een voor beide partijen acceptabele huur, heeft COUP een stappenplan opgesteld en met Nieuwe Vide en Lingotto afgestemd.

COUP ondersteunt Nieuwe Vide bij het nemen van de verschillende stappen. Zo helpt COUP Nieuwe Vide met het in kaart brengen van mogelijkheden om het gebouw beter in te zetten om de missie van Nieuwe Vide te ondersteunen en tegelijkertijd meer geld te laten genereren. Met dit geld kan Nieuwe Vide een hogere huur betalen zodat het benodigde (groot) onderhoud blijvend kan worden bekostigd.

COUP heeft samen met Nieuwe Vide een Programma van Eisen opgesteld en COUP adviseert Nieuwe Vide bij de te nemen beslissingen.

Aan dit project werkte(n) mee
Clari van der PuttenClari van der Putten

Clari van der Putten

Urban Producer

Peter OussorenPeter Oussoren

Peter Oussoren

Partner

Dewi KuenDewi Kuen

Dewi Kuen

Urban Producer

Moon BraderMoon Brader

Moon Brader

In-house entrepreneur

In samenwerking met
Buro Moon
Tags

COUP maakt het verschil door te doen.